Toplantılar

World Urban Forum 7

WUF 7

Birleşmiş Milletler tarafından 7.si bu yıl Medellin, Kolombiya’da düzenlenecek olan World Urban Forum, şehirleşme ile ilgili en önemli toplantılar arasında bulunmaktadır. Bu seneki teması ‘eşitlik’ olarak belirlenen toplantıda paralel oturumların yanında birçok farklı organizasyonda gerçekleştirilecektir.

http://www.unhabitat.org/categories.asp?catid=767

 

Design 2014: 13th International Design Conference

designconference

Her sene Hırvatistan’ın Dubrovnik şehrinde gerçekleştirilen konferansta bir çok alt başlık bulunmaktadır. Her sene olduğu gibi bu senede altbaşlıklardan biri sürdürülebilirlik

http://www.designconference.org/

 

Tiran Mimarlık Haftası

Tiran Mimarlık Haftası modern kent gelişimini uluslararası platformda, konusunda uzman kişilerle tartışmak ve bu bilgileri halkla paylaşmak için düzenlenen mimarlık, sanat ve tasarım disiplinlerini içine alan bir etkinliktir. Özellikle Balkanlarda bulunan şehirleri incelemeye odaklanan etkinlikte birçok ana başlık altında farklı organizasyonlar gerçekleştirilecektir. Bunlardan biri olan (Re) appropriation of the city adlı bilimsel toplantı 9-12 ekim 2012 tarihlerinde gerçekleştirilecektir.

www.tiranaarchitectureweek.com

GREENAGE II 26-27 Nisan 2012 tarihleri arasında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde gerçekleşecek!

İlki 2010 yılında yapılan ve uluslararası katılımcılarında bulunduğu YeşilÇağ sempozyumu bu senede Sürdürülebilir Toplumlar ve Yeşil Ekonomi alt başlığı ile konuyla ilgili birçok farklı disiplinden uzmanı biraraya getirmeyi planlıyor. İlk sempozyumdan farklı olarak öğrencilerin sürdürülebilirlik kavramını daha iyi anlaması ve daha büyük kitlelere ulaşabilmek amacıyla çalıştaylarda düzenlenecek. Detaylı bilgi için linke tıklayabilirsiniz.

http://greenage2012.blogspot.com/

Yorum bırakın